Opis
SK艁ADNIKI
艁OSO艢 pacyficzny (nerka) (Oncorhynchus nerka), s贸l 3,6 %.
OPIS
艁OSO艢 pacyficzny nerka sockeye plastrowany, w臋dzony na zimno, rozmro偶ony.
Metoda produkcji: z艂owione w morzu.
Obszar po艂owu: FAO 67 (P贸艂nocno-Wschodni Ocean Spokojny).
Kategoria narz臋dzia po艂owowego: sieci skrzelowe.
Produkt rozmro偶ony, nie zamra偶a膰 ponownie. Produkt gotowy do bezpo艣redniego spo偶ycia.
WARTO艢膯 OD呕YWCZA w 100 g:
Warto艣膰 energetyczna – 602 kJ/144 kcal
T艂uszcz 聽7,8 g
w tym kwasy t艂uszczowe nasycone 聽1,4 g
W臋glowodany 聽<0,5 g
w tym cukry <0,5 g
Bia艂ko 19 g
S贸l 聽3,60 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywa膰 w temperaturze od +0掳C do +4掳C
Na razie nie ma opinii o produkcie.