20,57 zł
Brak w magazynie
Dostępne metody wysyłki:
Kimchi papryka gochugaru to prawdziwy skarb koreańskiej kuchni. Ostra czerwona papryka gochugaru to kluczowy składnik tradycyjnego kimchi. Dodaj kimchi z papryką gochugaru do dań takich jak: tosty ryżowe, ramen oraz omlety. Papryka gochugaru to nie tylko ostra przyprawa, ale także bogate źródło witaminy C i przeciwutleniaczy, które wspierają odporność i ogólne zdrowie organizmu. Dzięki dodaniu kimchi papryka gochugaru do swoich potraw, nie tylko odkryjesz nowe smaki, ale także wzbogacisz je o wartości odżywcze. Spróbuj już dziś! Dodaj do koszyka!
Brak w magazynie
bezpłatna dostawa od 250 zł
certyfikowane eko produkty
wysyłka do 48h
bezpieczne płatności
SKŁADNIKI
kapusta pekińska*, białe rzepa*, marchew*, czosnek*, korzeń imbiru*, cebula dymka*, ziarno SEZAMu *, papryka słodka*, papryka gochugaru* (1%), sos tamari , sól kłodawska(* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt niepasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g:
Wartość energetyczna: 154 kJ/ 37 kcal
Tłuszcz: 2,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,36 g
Węglowodany: 1,63 g
w tym cukry: < 0,5 g
Błonnik: 2,88 g
Białko: 1,63 g
Sól: 0,89 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w lodówce w temp. 2-8 stopni C a po otwarciu spożyć w ciągu 7 dni.
GlobalMED Solutions
Farma Organiczna
Ekologiczne produkty z dostawą do domu
© 2023 farma-organiczna.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.