Opis
SK艁ADNIKI
woda, ekologiczna m膮ka z ro艣liny konjac 3,4 %.
OPIS
G艂贸wnym sk艂adnikiem Bio Diet Vermicelli jest Glukomannan konjac – rozpuszczalny w wodzie b艂onnik pochodz膮cy z korzenia ro艣liny Konjac. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a 偶ywno艣膰 z niej produkowana nosi r贸wnie偶 nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Najwi臋kszymi konsumentem tej 偶ywno艣ci na 艣wiecie s膮 Japo艅czycy.
Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny w wodzie b艂onnik, bez t艂uszczu, cukru, skrobi i bia艂ka, bez PSZENICY i glutenu, produkt 100 % pochodzenia ro艣linnego, mo偶e by膰 przechowywany w temperaturze pokojowej przez oko艂o rok, certyfikowany przez JAS (Japanesse Agricultural Standard), jest przezroczysty, bez w艂asnego smaku, 艂atwo wch艂ania aromat dodatk贸w i przypraw, jest szybki w przyrz膮dzeniu, smaczny i zdrowy.
SPOS脫B PRZYGOTOWANIA
Wyp艂uka膰 starannie makaron pod ciep艂膮, bie偶膮c膮 wod膮. Gotowa膰 lub sma偶y膰 2-3 minuty. Doda膰 bezpo艣rednio do potrawy.
WARTO艢膯 OD呕YWCZA w 100 g:
Warto艣膰 energetyczna – 30 kJ/7 kcal
T艂uszcz – <0,1 g
w tym kwasy t艂uszczowe nasycone – <0,1 g
W臋glowodany – <0,2 g
w tym cukry – <0,1 g
B艂onnik – 2,6 g
Bia艂ko – <0,1 g
S贸l – <0,01 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywa膰 w temperaturze od 5 掳C do 28 掳C. Nie zamra偶a膰. Po otwarciu makaron przechowywa膰 w czystej wodzie przez maksymalnie 3 dni.
Na razie nie ma opinii o produkcie.