Opis
SK艁ADNIKI
ekologiczna fasolka mung 100 %.
OPIS
Ekologiczna fasola mung jest jedn膮 z najbardziej warto艣ciowych gatunk贸w fasoli. Niezwykle po偶ywna, wy艣mienicie smakuje z warzywami i kaszami, a tak偶e jako dodatek do zup lub sa艂atek.
SPOS脫B PRZYGOTOWANIA
uprzednio namoczon膮 kilka godzin i przep艂ukan膮 fasol臋 nale偶y gotowa膰 w 艣wie偶ej, nieosolonej wodzie ok. 45 min. Fasol臋 solimy dopiero pod koniec gotowania.
WARTO艢膯 OD呕YWCZA W 100 g
Warto艣膰 energetyczna 1367 kJ/324 kcal
T艂uszcz 1,2 g
w tym kwasy t艂uszczowe nasycone 0,4 g
W臋glowodany 46 g
w tym cukry 6,6 g
B艂onnik 16 g
Bia艂ko 24 g
S贸l 0,04 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywa膰 w suchym i ch艂odnym miejscu.
Na razie nie ma opinii o produkcie.