8,39 zł
205 w magazynie
Dostępne metody wysyłki:
Makaron 2-jajeczny krajanka cienka- przyjemność dla ciała i zmysłów! Czy wiesz, że jedzenie może być zarówno smaczne, jak i korzystne dla Twojego zdrowia? Makaron 2-jajeczny krajanka to doskonały dowód na to, że nie musisz rezygnować z jednego na rzecz drugiego. Możesz mieć obie te rzeczy w jednym talerzu! Makaron 2-jajeczny krajanka cienka to nie tylko zdrowotne bogactwo, ale także niekończące się możliwości kulinarne. Wyobraź sobie, jak smakowicie wyglądają nasze nitki makaronu w sałatce z grillowanym kurczakiem i świeżymi warzywami. Przekonasz się, że to prawdziwy festiwal smaków! 🍝Spróbuj go teraz i doświadcz prawdziwej harmonii między smakiem a zdrowiem! 🍽️✨
205 w magazynie
bezpłatna dostawa od 250 zł
certyfikowane eko produkty
wysyłka do 48h
bezpieczne płatności
SKŁADNIKI
semolina* (mąka z PSZENICY durum), JAJA* 9 %.(*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Wysokogatunkowy makaron jajeczny. Jej lekko chropowata powierzchnia to zasługa specjalnych metod wytwarzania i suszenia. To dzięki niej makaron ten dobrze chłonie zupy, lepiej trzyma się łyżki, nie skleja się oraz znacznie zwiększa swoją objetość po ugotowaniu. Nie zawiera masy jajowej, proszku jajecznego ani kurkumy.
Jej naturalny, słoneczny kolor to zasługa prostej, domowej receptury: tylko mąka, woda, i świeże JAJA z polskich ferm wybijane przez nas każdego dnia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1569 kJ/370 kcal
Tłuszcz – 2,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,9 g
Węglowodany – 73 g
w tym cukry – 2,3 g
Błonnik – 3,1 g
Białko – 13 g
Sól – 0,04 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować ok. 4 – 5 minut, nie hartować (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody)
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać SOJĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
2435 w magazynie
11,18 zł
1706 w magazynie
9,24 zł
1113 w magazynie
14,92 zł
GlobalMED Solutions
Farma Organiczna
Ekologiczne produkty z dostawą do domu
© 2023 farma-organiczna.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.