farma-oraganiczna.pl

BUDYŃ CZEKOLADOWY BEZGLUTENOWY BIO 40 g – AMYLON

Marka: 
EAN: 8594006666480
Cena:

4,24 

Dostępność:

3447 w magazynie

Koszt wysyłki od 11,99 zł
Dostępne metody wysyłki:
  • Gratis przy zamówieniu powyżej 249,99 zł
  • Kurier InPost (1-2 dni) - 12,99 zł
  • Paczkomat InPost (1-2 dni) - 11,99 zł

3447 w magazynie

dostawa.svg

bezpłatna dostawa od 250 zł

eko2.svg

certyfikowane eko produkty

wysylka.svg

wysyłka do 48h

platnosci.svg

bezpieczne płatności

SKŁADNIKI
skrobia kukurydziana*, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu* 20% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt bezglutenowy. Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów MLEKA (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego).
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Z ½ l zimnego MLEKA (1,5% tłuszczu) odlać ½ szklanki. Do pozostałego MLEKA dodać 2 łyżki cukru (40 g) i pozostawić do zagotowania. Do ½ szklanki MLEKA wsypać zawartość torebki i dobrze wymieszać. Do gotującego się MLEKA wlać rozrobiony z mlekiem budyń, mieszając do zgęstnienia. Gotowy budyń jest przeznaczony do szybkiego spożycia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g PRODUKTU PRZED PRZYGOTOWANIEM
Warość energetyczna: 1405 kJ / 331 kcal;
Tłuszcz: 2,3 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g;
Węglowodany: 73 g;
w tym cukry:

Brak recenzji do wyświetlenia

Inni klienci kupili również:

Marka: 
TERRASANA
Dostępność:

94 w magazynie

20,46 

Dodaj do koszyka
Marka: 
ALCE NERO
Dostępność:

436 w magazynie

19,54 

Dodaj do koszyka
Dostępność:

324 w magazynie

16,66 

Dodaj do koszyka
Marka: 
BIO PLANET
Dostępność:

624 w magazynie

14,13 

Dodaj do koszyka