Opis
SK艁ADNIKI
buraki 膰wik艂owe* 50 %, woda, przyprawy*, naturalna s贸l kamienna (*certyfikowany sk艂adnik ekologiczny)
OPIS
呕ywy zakwas z burak贸w 膰wik艂owych, kt贸ry zawiera 偶ywe kultury bakterii kwasu mlekowego, pochodz膮ce z naturalnego ekologicznego 艣rodowiska. Naturalnie musuj膮cy. Produkt niepasteryzowany.
WARTO艢膯 OD呕YWCZA W 100 ml
Warto艣膰 energetyczna: 37 kJ / 9 kcal
T艂uszcz: < 0,5 g
w tym kwasy t艂uszczowe nasycone: < 0,1 g
W臋glowodany: 1,4 g
w tym cukry: < 0,5 g
Bia艂ko: < 0,5 g
S贸l: 1,1 g
UWAGA
Otwiera膰 ostro偶nie. Wypuk艂e wieczko jest efektem naturalnej fermentacji.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywa膰 w warunkach ch艂odniczych w temperaturze od +2C do +10C. Dopuszcza si臋 przechowywanie w temperaturze pokojowej do 72 godzin. Po otwarciu przechowywa膰 w szczelnie zamkni臋tym oryginalnym opakowaniu i spo偶y膰 w ci膮gu 48 godzin.
Na razie nie ma opinii o produkcie.