farma-oraganiczna.pl

呕YWE KULTURY BAKTERII DO VEGURTU „ZAKWASKA” BEZGLUTENOWE 1 g (2 FIOLKI)

Marka: 
VIVO
EAN: 4820148056969
Cena:

21,66 

Dost臋pno艣膰:

Brak w magazynie

Koszt wysy艂ki od 9,90 z艂

Dost臋pne metody wysy艂ki:

  • Gratis przy zam贸wieniu powy偶ej 249,99 z艂
  • Odbi贸r w punkcie Orlen Paczka - 9,90 z艂
  • Kurier InPost - 17,90 z艂
  • Paczkomat InPost - 18,90 z艂
  • Kurier DPD - 19,90 z艂

馃尡 Odkryj tajemnice zdrowego smaku z 呕ywymi Kulturami Bakterii do Vegurtu! 馃挭 Te niezwyk艂e kultury bakterii聽 to superbohaterowie Twojego ro艣linnego jogurtu! 馃嵍 Dzi臋ki nim, Tw贸j vegurt nabierze kremowej konsystencji i dostarczy Ci mn贸stwo probiotyk贸w i korzy艣ci dla zdrowia. 馃専 Dodaj kultury bakterii do swojego ro艣linnego mleka 馃 i obserwuj, jak magia fermentacji o偶ywia Twoj膮 kulinarn膮 mieszank臋! 馃尶

Nie zwlekaj, zam贸w ju偶 teraz i daj swojemu organizmowi od偶ywcze wsparcie, jakiego potrzebuje!馃洅

Brak w magazynie

dostawa.svg

bezp艂atna dostawa od 250 z艂

eko2.svg

certyfikowane eko produkty

wysylka.svg

wysy艂ka do 48h

platnosci.svg

bezpieczne p艂atno艣ci

pakowanie2.svg

pakowanie zero weste

SK艁ADNIKI
maltodekstryna, liofilizowane szczepy bakterii: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus, Lactobacillus acidophilus (NCFM), Lactobacillus paracasei (Lpc-37), Bifidobacterium lactis (Bi-07), Bifidobacterium lactis (Bl-04), Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus pentosus, Lactobacillus plantarum.
OPIS
Zakwaska do VEGURTU to starter z probiotycznymi kulturami bakterii, dzi臋ki kt贸remu mo偶esz zrobi膰 VEGURT, czyli wega艅sk膮 alternatyw臋 dla klasycznego jogurtu z MLEKA zwierz臋cego.
Mo偶esz przygotowa膰 go na bazie napoj贸w ro艣linnych, zw艂aszcza sojowego ale r贸wnie偶 owsianego, migda艂owego czy kokosowego.
Ka偶dy starter przeznaczony jest do ukwaszenia od 1 do 2 litr贸w napoju ro艣linnego.

WARTO艢膯 OD呕YWCZA w 100 g gotowego produktu po przygotowaniu wg instrukcji na bazie napoju sojowego o zawarto艣ci ok. 7 % soi:
Warto艣膰 energetyczna – 155 kJ/37 kcal
T艂uszcz – 1,9 g
w tym kwasy t艂uszczowe nasycone – 0,3 g
W臋glowodany – 1,6 g
w tym cukry – 0,8 g
Bia艂ko – 3,3 g
S贸l – 0,02 g

SPOS脫B PRZYGOTOWANIA
1. U偶yj od 1 do 2 litr贸w napoju sojowego. Podgrzej go do temperatury 38 – 42 stopnie Celsjusza
2. Dodaj zawarto艣膰 startera i wymieszaj
3. Naczynie przykryj, okryj kocem i odstaw w ciep艂e miejsce na ok. 8 – 14 godzin
4. Gotowy Vegurt wstaw do lod贸wki. Przechowuj go do 5 dni.
ZALECANE WARUNKIPRZECHOWYWANIA

Przechowywa膰 od +2 do +8 stopni Celsjusza przez 12 miesi臋cy. Mo偶liwy okres transportu w temperaturze do 30 stopni Celsjusza do 10 dni.

Brak recenzji do wy艣wietlenia

Inni klienci kupili r贸wnie偶:

Marka: 
NATUMI
Dost臋pno艣膰:

5741 w magazynie

10,36 

Dodaj do koszyka
Marka: 
COCOMI
Dost臋pno艣膰:

1353 w magazynie

27,80 

Najni偶sza cena w ci膮gu ostatnich 30 dni przed rabatem: 27,80 

Dodaj do koszyka
Marka: 
SOBBEKE
Dost臋pno艣膰:

438 w magazynie

18,94 

Dodaj do koszyka
Marka: 
VIVO
Dost臋pno艣膰:

25 w magazynie

20,74 

Dodaj do koszyka
regulamin sklepu internetowego