Opis
SK艁ADNIKI
pasteryzowane MLEKO krowie*, s贸l, podpuszczka mikrobiologiczna, kulturybakterii kwasu mlekowego (*certyfikowany sk艂adnikekologiczny)
OPIS
Scamorza Affumicata to w臋dzony ser z MLEKA krowiego wytwarzanytechnik膮 pasta filata. Jest on rozci膮gany w gor膮cej wodzie i nadawany jest mucharakterystyczny okr膮g艂y kszta艂t. Po wysuszeniu ser jest w臋dzony dymem z drewna bukowego. Idealny na desk臋 ser贸w oraz jako dodatek do win.
WARTO艢膯 OD呕YWCZA W 100 g
Warto艣膰 energetyczna: 1374 kJ / 331 kcal
T艂uszcz: 27 g
w tym kwasy nasycone: 18 g
W臋glowodany: 0,9 g
w tym cukry: 0,5g
Bia艂ko: 22 g
S贸l: 0,5 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywa膰 w temperaturze 4 stopni Celsjusza.
Na razie nie ma opinii o produkcie.