Opis
SKŁADNIKI
pasteryzowane mleko krowie*, wytłoki z winogron Valpolicella*, wino Valpolicella* (3 %),podpuszczka mikrobiologiczna, sól, kultury bakteri kwasu mlekowego (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ser, zwany pijanym, wytwarzany z pełnotłustego mleka krowiego. Sezonowany przez około 4 miesiące w wytłokach z wina Valpolicella. Idealny na deskę serów oraz jako dodatek do win.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna:1849 kJ / 442 kcal
Tłuszcz: 37 g
w tym kwasy nasycone:23 g
Węglowodany:0,7 g
w tym cukry: 0 g
Białko:23 g
Sól:2,0 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 4 stopni Celsjusza.
Na razie nie ma opinii o produkcie.