8,46 zł
Brak w magazynie
Brak w magazynie
bezpłatna dostawa od 250 zł
certyfikowane eko produkty
wysyłka do 48h
bezpieczne płatności
SKŁADNIKI
papryka chili czerwona* 25 %, trawacytrynowa*, szalotka*, czosnek*, galangal*, sól, nasiona kolendry*, kminek*, liście limonki kaffir*, substancja konserwująca: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Pikantna tajska pasta z czerwonej papryki chili. Nadaje posiłkom (z mięsem, rybą lub warzywami) więcej smaku i charakteru. Produkt pasteryzowany. Zawiera dwie sugerowane porcje.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 377 kJ/90 kcal
Tłuszcz – 2,0 g
w tym kwasy tłuszczowenasycone – 0 g
Węglowodany – 19 g
w tym cukry – 3,0g
Błonnik – 5,0 g
Białko – 3,0 g
Sól – 10 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wlać do garnka 320 ml kremu kokosowego. Dodać zawartość opakowania i podgrzać do uwolnienia aromatów. Dodać 300 g ryby, mięsa lub warzyw i dusić do pełnego ugotowania. Doprawić do smakucukrem trzcinowym i sosem rybnym.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu.
156 w magazynie
20,11 zł
GlobalMED Solutions
Farma Organiczna
Ekologiczne produkty z dostawą do domu
© 2023 farma-organiczna.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.