farma-oraganiczna.pl

MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA BEZGLUTENOWA BIO 420 g

Marka: 
PIĘĆ PRZEMIAN
EAN: 5902837810775
Cena:

20,65 

Dostępność:

250 w magazynie

Koszt wysyłki od 9,95 zł

Dostępne metody wysyłki:

  • Gratis przy zamówieniu powyżej 249,99 zł
  • Odbiór w punkcie Orlen Paczka - 9,95 zł
  • Kurier InPost - 18,50 zł
  • Paczkomat InPost - 18,90 zł
  • Kurier DPD - 23,95 zł

🍞 Dla wszystkich, którzy chcą podbić piekarnicze szczyty, bez względu na relację z glutenem – oto Mieszanka do Wypieku Chleba Bezglutenowego, czyli Twoje nowe arcydzieło piekarskie! Nasz mix to jak magiczna różdżka, która zamienia twoje kuchenne eksperymenty w prawdziwe dzieła chlebowej sztuki! 🪄👩‍🍳 Niech Twoje zdrowie i smakowe ambicje idą w parze! 🌱 Nasza mieszanka do chleba bezglutenowa to raj dla żołądka, pełen naturalnych składników i błonnika. Twój brzuch będzie Ci wdzięczny za to wyjątkowe podejście! Odkryj nową erę pieczenia i stwórz swój własny, pyszny bezglutenowy chleb, który będzie smakował jak dzieło sztuki i dbałość o siebie w jednym. 🥖

Czas by rozpocząć swoją bezglutenową kuchenną podróż już dziś! Zamów teraz!🛒

250 w magazynie

dostawa.svg

bezpłatna dostawa od 250 zł

eko2.svg

certyfikowane eko produkty

wysylka.svg

wysyłka do 48h

platnosci.svg

bezpieczne płatności

SKŁADNIKI
płatki OWSIANE* bezglutenowe, mąka owsiana* bezglutenowa, mąka z ryżu brązowego*, łuska babki jajowatej*, siemię lniane brązowe*, nasiona chia* – nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica), sól himalajska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g:
Wartość energetyczna: 1369 kJ / 327 kcal
Tłuszcz: 8,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 52 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik: 18 g
Białko: 12 g
Sól: 2,1 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Nagrzać piekarnik do 190 C.
2. Brytfankę (małą keksówkę) posmarować olejem kokosowym lub masłem klarowanym. Można ją posypać płatkami teff, płatkami OWSIANYmi lub mielonym siemieniem lnianym.
3. Wsypać mieszankę do miski.
4. Dokładnie mieszając powoli dolewać 500 ml mocno gazowanej wody.
5. Wymieszać ciasto i przełożyć do brytfanki i wsadzić do piekarnika na 1,5 godziny.
6. Po upieczeniu chleb wyjąć z brytfanki i zawinąć w szmatkę. Odstawić do ostygnięcia.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

Brak recenzji do wyświetlenia

Inni klienci kupili również:

Marka: 
BATOM
Dostępność:

543 w magazynie

17,10 

Dodaj do koszyka
Marka: 
BATOM
Dostępność:

72 w magazynie

33,30 

Dodaj do koszyka
Marka: 
MŁYNY WODNE
Dostępność:

221 w magazynie

12,49 

Dodaj do koszyka
Marka: 
BIO PLANET
Dostępność:

213 w magazynie

21,53 

Dodaj do koszyka
regulamin sklepu internetowego