SKŁADNIKI
mąka z brązowego ryżu* 98 %, skrobia ziemniaczana* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Doprowadź do wrzenia dwie szklanki wody (500 ml), dodaj makaron i gotuj przez 6-7 minut. Przecedź makaron i przepłucz w zimnej wodzie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1481 kJ/ 350 kcal
Tłuszcz: 2,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 72 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik: 4,5 g
Białko: 7,1 g
Sól: 0,02 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać orzechy, nasiona sezamu, soję.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
MAKARON (RYŻOWY RAZOWY TYPU NOODLE) PAD THAI BEZGLUTENOWY BIO 250 g
Marka:
Cena: 20,41 zł
Waga: 0,27 kg
Brak w magazynie
-
Koszt wysyłki od 14,99 zł
Dostępne metody wysyłki:
∙ Gratis kurierem InPost - przy zamówieniu powyżej 200 zł
∙ Paczkomat InPost - 14,99 zł
∙ Kurier InPost - 16,89 zł
∙ Kurier DPD - 17,99 zł
Brak w magazynie
Zostawić opinię mogą tylko zarejestrowani klienci, którzy kupili ten produkt.
Ostatnio oglądane Produkty
MUS TRUSKAWKOWO – BANANOWO – JABŁKOWY BEZGLUTENOWY BIO 90 g – BIO FOOD
Dostępność:291 w magazynie
5,91 zł
Opinie
Opinii jeszcze nie ma.