SKŁADNIKI
mieszanka białek 25,6 % (koncentrat białka SERWATKOWEGO, koncentrat białka MLEKA, izolat białka SOJOWEGO), syrop maltozowy, polewa z kakao 18 % [cukier, tłuszcze roślinne (z ziaren palmy, palmowy, MASŁO Shea, w różnych proporcjach), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 16 %, emulgatory: lecytyny (ze słonecznika), naturalny aromat waniliowy], oligofruktoza (błonnik rozpuszczalny), olej rzepakowy, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, płatki SOJOWE, rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy), chrupki ryżowe (mąka ryżowa, cukier, suszona marchew), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 2 %, emulgator: lecytyny (z SOI), naturalny aromat czekolady, aromaty.
OPIS
Pyszna przekąska dla osób aktywnych fizycznie oraz sportowców. Doskonale dobrana kompozycja białek oraz kremowa polewa sprawiają, że baton jest wyjątkowo kruchy, a jego konsystencja delikatna.
Baton zawiera aż 26 % białka najwyższej jakości: koncentrat białek MLEKA (MPC), koncentrat białek serwatkowych (WPC), izolat białek soi.
Potrzebna przekąska przed lub po treningu? Batony proteinowe pomogą szybko uzupełnić białko przed wysiłkiem i po jego zakończeniu!
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1789 kJ/426 kcal
Tłuszcz: 17 g
w tym kwasy nasycone: 8,3 g
Węglowodany: 40 g
w tym cukry: 22 g
Błonnik: 6,9 g
Białko: 25 g
Sól: 0,56 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY i orzeszki ziemne.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BATON PROTEINOWY WPC O SMAKU CZEKOLADOWYM W POLEWIE KAKAOWEJ BEZGLUTENOWY 60 g
Marka:
Cena: 7,18 zł
Waga: 0,07 kg
Dostępność: 211 sztuk w magazynie
-
Koszt wysyłki od 14,99 zł
Dostępne metody wysyłki:
∙ Gratis kurierem InPost - przy zamówieniu powyżej 200 zł
∙ Paczkomat InPost - 14,99 zł
∙ Kurier InPost - 16,89 zł
∙ Kurier DPD - 17,99 zł
211 w magazynie
Zostawić opinię mogą tylko zarejestrowani klienci, którzy kupili ten produkt.
Ostatnio oglądane Produkty
BABKA PANETTONE CLASSICO BIO 750 g – ALCE NERO (PRODUKT SEZONOWY)
Dostępność:Brak w magazynie
81,35 zł
Opinie
Opinii jeszcze nie ma.